Notícies


Loading

Saló Anna Ferrer

Un dels nostres últims projectes ha estat actualitzar la il·luminació de dos dels prestigiosos salons de perruqueria Anna Ferrer (al c / Sant Isidre i c / Tres Creus, de Sabadell).

Pel que fa a la il·luminació tècnica, s’ha substituït la fluorescència utilitzant diferents solucions LED: Projectors, penjants en forma tubular i tires encastades a les prestatgeries i en la lluerna.

Gràcies a aquest tipus de llum hem aconseguit una il·luminació blanca càlida (3000k), amb més reproducció cromàtica (els colors del cabell i els tints es veuen més reals), sense renunciar al confort visual que un saló de perruqueria d’aquest nivell requereix.

Pel que fa a la il·luminació decorativa destaquen: els llums de suspensió amb forma d’esfera Castore d’Artemide, i les lletres fetes de ferro amb bombetes estil vintage amb el nom del Saló.

Leave a Comment

Facebook
Instagram