Notícies


Loading

Publicació a Casa Viva

Un dels nostres projectes realitzats durant 2017 ha estat publicat al número 246 de Casa Viva.

La publicació es centra en el disseny de la cuina per ser obert i funcional. Les parets de brick pintat en blanc i el sostre amb Bóveda catalana amb vigas de fusta vista, conformen aquesta cuina dissenyada per Aclinea Barcelona, que pertany a una segona residència reformada per Xavier Castellnou.

Es pot apreciar que s’ha aconseguit una il·luminació molt homogènia respectant l’aspecte industrial de la vivenda. Una part de la tira porta instal·lada a la fàbrica que il·lumina la paret de brick, destaquen els aplics Clessidra de Flos en gris galvanitzat, i els focs pendents Lampara de FontanaArte, acabat en alumini, que il·luminen l’illa.

 

 

Leave a Comment

Facebook
Instagram