Notícies


Loading

Premi Emporia de Plata

El nostre aparador “LOOK! The Photocall”, que es va realitzar en col·laboració amb l’Estudi d’Arquitectura Lopez Viana, ha estat guardonat amb el Emporia de Plata, en els Premis Nacionals d’Arquitectura Efímera en la categoria de millor aparador.

Els premis EMPORIA reconeixen aspectes constructius i de comunicació com la relació de l’espai amb l’ús, la relació entre la decoració i els valors de la marca, les millors solucions tècniques, la creativitat o el respecte pel medi ambient. Són atorgats pel Col-legi professional d’Interioristes de Catalunya i Veredictas Internacional, amb el suport del Col·legi de Arquitectes de Catalunya (COAC) i la AJAC, la Universitat Politècnica de Madrid, i l’ETSAB de Barcelona.

Estem molt orgullosos i agraïts!

 

Leave a Comment

Facebook
Instagram